Framtidsplaner…


Då var det kanske dags att återigen börja skriva i denna blogg efter några månaders frånvaro.

För er som inte vetat om det så har jag regisserat en revy i Ludvika vilken har tagit en del av min tid (i kombination med andra åtaganden) vilket gjort att jag har prioriterat bort bloggen. Men nu har sista föreställningen på Teaterhuset i Ludvika spelats och jag har fått tillbaka lite tid till att skriva blogginlägg.

Tiden som regissör för revyn ”Lite Råare – känsliga människor undanbedes” har varit fantastisk. Skådespelarna var oerhört talangfulla och det är sällan som jag brukar skratta så mycket. Sedan vill jag även rikta ett stort tack till manusförfattaren och min käraste ovän Anders Nohrstedt. Jag minns inte riktigt när, men det måste varit i augusti-september 2012 någon gång jag första gången fick det förklarat av Nohrstedt att han ville ha mig som regissör. Jag tackade ja och blev välkomnad till Teaterslaget i Ludvika.

n&w
(Nohrstedt & Woxlin)

Det kändes som en utmaning. Jag har aldrig regisserat en revy. Lägg sedan till ett gäng skådespelare som jag aldrig träffat innan, förutom Anders Nohrstedt själv. Men på något masochistiskt vis tycker jag om utmaningar och risktagande trots att man kan få panikångest för mindre. Nu blev jag ju vänligt mottagen av skådespelare och producenten Linda Byman och jag lyckades hålla mig undan från neurotiska sammanbrott eller panikångestattacker. Jag brukar vara rätt så lugn (men bestämd) som regissör.

gs

Vad händer härnäst? Jag håller på att skriva på en ny musikalpjäs som heter ”Grisfestsvensken”. Jag har hämtat inspiration från bl.a. Killinggängets senare verk, Woody Allen, Roy Andersson och annan mörk komedi. Jag kommer skriva lite om denna musikalpjäs här. Jag har kommit halvvägs in i akt 2. Detta betyder dock att mitt övriga skrivande står still, så ni ska nog inte förvänta er en ny diktsamling eller debutroman under 2013.

Dessutom så läser jag manus inför en ny uppsättning hos Teaterslaget i Ludvika. Mer om det skriver jag inte nu…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: