Lyriken finns inom mig…


Jag är tillbaka i Örebro efter en session i kära Borlänge. För en lång tid frammåt kommer jag skriva på min masteruppsats i ekonomi; men jag har även lite fritid och förutom att göra lite redaktörsarbete för Dalarnas Författarförbund så kommer jag skriva på en novell vilken är skriven enligt ett hemmasnickrat versmått som har sin grund i haikudiktning. Det är en utmaning, men det lär bli intressant! Jag är ju ingen fantast av noveller och har aldrig skrivit en själv. Det gäller att utmana sig själv för att få lite spänning i den kreativa världen innanför mitt pannben.

Mina två romaner (”När vi var världsmästare” & ”Bönsyrsornas Ö”) kommer jag även försöka att digitalisera. Det finns ju en viss problematik med att skriva för hand, allt måste överföras till datorn! Men det finns en viss poäng att skriva för hand, det känns friare, jag kan sväva ut mer, den direkta tanken kommer direkt ned på pränt. Att skriva på datorn är mer mekaniskt och perfekt, därför skriver jag min masteruppsats på datorn och mina romaner för hand.

För er som inte är helt belevad i min lyrik så får ni gärna kontakta mig för att köpa lyriksamlingen ”Mannen som fanns överallt” (nu i pocketformat!) och Utgåva 20 i Dalarnas Författarförbunds Lyrikserie: ”Livsindustriverk”.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: